Кількість
|
Вартість
|
||
|
Холодноводна гренландська креветка мешкає в природному середовищі і на 100% дика. Гренландська дика креветка містить хороші дози вітаміну А, кальцію, калію, фосфору, що робить її необхідним компонентом здорового раціону.
Вилов гренландської дикої креветки (Pandalus Borealis) виробляється в холодних океанічних водах біля берегів Гренландії.
Після вилову креветку ошпарюють (не варять) окропом для дезінфекції та збільшення термінів зберігання, потім піддають глибокій заморозці.
Дику атлантичну креветку заморожують безпосередньо на борту судна, у нерозділеному вигляді, у 5-ти кілограмові коробки, потім упаковують на таці під вакуумом і поміщають у 500-грамові та кілограмові картонні коробки.
Щоб м'ясо гренландської дикої креветки тільки благотворно впливало на здоров'я споживача, служба регулювання харчування забороняє використання трифосфатів та інших добавок, що поглинають зайву воду, щоб надати вагу креветці.
М'ясо гренландської дикої креветки є гарною альтернативою іншим видам м'яса (червоному м'ясу та м'ясу птиці). Воно відрізняється високою харчовою цінністю та лікувальними властивостями.
Гренландська дика креветка багата амінокислотами та мінералами. Жири гренландської холодноводної креветки містять поліненасичені жирні кислоти. Ці омега-3 кислоти знижують рівень холестерину в крові людини та ризик серцево-судинних захворювань.
Для вживання гренландську дику креветку достатньо відварити протягом 3 - 5 хвилин.
Вага: 1 кг